Öğrencisinin evinde duş alan fitness öğretmeni dayağı yedi

Sabah Gazetesi‘nden Atakan Irmak’ın haberine göre, sosyal medyada fenomen olan Aleyna Küçük isimli fitness antrenörü, Çeşme’de tatilde olduğu esnada tanıştığı bir kişiye eğitim vermek için anlaştı.

3 Temmuz’da yaşanan olayda erkek öğrenci Yunus D. Sabah saatlerinde Aleyna Küçük’ü evinde alıp kaldığı lüks rezidansın spor salonuna götürdü. Spordan sonra salonda duş alma yeri olmadığından dolayı antrenör ve öğrenci genç öğrencinin kaldığı eve gitti.

Duş aldıktan sonra Aleyna Küçük ve öğrencisi salonda otururken bir anda içeriye Yunus D.’nin sevgilisi Elvan girdi ve fenomen Aleyna Küçük’e saldırmaya başladı.

DAYAKTAN GÜVENLİK KURTARDI

Neye uğradığını şaşıran Aleyna Küçük yanlış anlaşıldığını, erkek arkadaşına spor dersi verdiğini söylemeye çalışsa da öfkeli sevgili ünlü antrenörü darp etmeye devam etti.

Çıkan tartışmayı Yunus D., ayırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Bunun üzerine site güvenliği devreye girerek ikiliyi ayırdı. Parmağı ısırılan, yüzü ve bacağından darbe alan genç kadın karakola giderek kendisine saldıran kişiden şikâyetçi oldu.

FENOMEN EĞİTMEN ŞİKAYETÇİ OLDU SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Karakolda ifade veren Aleyna Küçük Elvan isimli şahsın erkek arkadaşının evine gelerek bir anda kendisine saldırdığını, olayı anlatmak için konuşmaya çalıştığını ancak genç kadının adeta gözünün döndüğünü ve vücudunun çeşitli yerlerinden darp edildiğini belirtti.

Olay sırasında parmağını ısıran saldırgana karşılık vermeyip sadece kendisini korumaya çalıştığını söyleyen antrenör şikayetçi olduğunu söyledi. Şikâyet sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x